Bani europeni pentru spitalele sibiene!?

Hila Ovidiu

2 spitale din Sibiu ar putea beneficia de lucrari de modernizare finantate din fonduri europene. Sau cel putin asa au anuntat reprezentantii Ministerului Sanatatii in cadrul unei videoconferinte cu prefectii. Pe lista de prioritati au fost incluse Spitalul de Pediatrie si Spitalul Judetean.

Daca este sa dam crezare reprezentantilor Ministerului Sanatatii, pe lista de proiecte prioritare pentru modernizarea spitalelor se numara si doua unitati medicale din Sibiu. Este vorba despre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu. Cele doua spitale ar urma sa beneficieze de extinderea si dotarea unitatilor de primiri urgente. Banii ar urma sa provina din fonduri europene. Proiectele eligibile vor primi suma de maxim 1,5 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strazi inundate din cauza ploilor torentiale

Ploile au facut ravagii la Sibiu. Mai multe strazi din oras, Agnita si Medias au fost inundate. Pe Aleea Petuniei traficul a fost blocat minute in sir dupa mai multe crengi dintr-un copac s-au rupt si au cazut pe partea carosabila. Primele efecte ale ploilor torentiale de joi dimineata s-au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro