Banci murdare in „buricul targului”

Hila Ovidiu

Credeati ca s-a terminat cu bancile pline de mazgalituri si rahat de pasare? V-ati inselat!!! Bancile murdare troneaza, la loc vizibil, chiar in Piata Unirii.

Ca de bancile din parcul Sub Arini nu isi amintesc decat dupa ce vad la televizor in ce hal arata intelegem, ca nici cele din parcul Astra nu sunt tocmai vizibile, sa zicem ca intelegem insa nu putem intelege cum pot sa arate atat de rau niste banci care sunt amplasate tocmai in parculetul din Piata Unirii, adica in buricul targului?!

Cele 3 banci amplaste pe aleea care urca dinspre Teatrul Radu Stanca spre Bulevardul Balcescu sunt pline de insemne trasate cu marker permanent. Aspectul vizual extrem de neplacut este completat de petele de excremente de pasare. Si toate astea in conditiile in care municipalitatea sibiana plateste cateva sute de mii de lei pentru intretinerea si curatarea mobilierului stradal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

139 de comercianti sibieni isi vand produsele pe Balcescu

Aproape 140 de comercianti s-au ingramadit sa isi depuna documentatia pentru a vinde produse specifice sarbatorilor de 1 si 8 Martie. Oamenii au inceput deja sa isi amenajeze standurile iar unii dintre ei au facut deja primele vanzari. Este primul an cand, Corso de Sibiu este ocupat in totalitate de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro