Baia Neptun ofera cursuri de inot

Baia Neptun este unul dintre locurile unde ne putem ascunde de caldura si unde ne putem racori. Mai mult, aici se fac si cursuri de inot. Atentie insa! In lunile iulie si august sauna va fi inchisa pentru renovari.

Fie iarna fie vara sibienii si nu numai apeleaza la serviciile Baii Neptun in numar tot mai mare. Dovada stau incasarile din ultima perioada. Vorbim despre aproximativ 180 de mii de lei. 75 de mii de lei s-au strans numai din accesul la bazin. Si pentru ca tot vorbim de bazin incepand din 17 iulie se vor organiza cursuri de inot. Dincolo de bazin sauna este cel de-al doilea serviciu al complexului aflat la mare cautare. Numai ca in aceasta vara in lunile iulie si august aceasta va fi inchisa pentru reparatii, zugravire, revopsire si dezinfectie. Aceasta va fi redeschisa publicului la inceputul lunii septembrie.

One thought on “Baia Neptun ofera cursuri de inot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atributii noi pentru Finante

Incepand cu data de 1iulie, administrarea contributiilor sociale obligatorii datorate de persoanele fizice care realizeaza venituri din activitati independente si alte venituri, revine Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Casa de Pensii si Casa de Sanatate vor preda catre DGFP Sibiu atributia colectarii acestor creante. Luna iulie vine cu noutati pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro