Avocatul Poporului, din nou la Sibiu

Hila Ovidiu

Pentru a patra oara in acest an, reprerzentantii Avocatului Poporului vin sa stea de vorba cu sibienii. Intalnirea va avea loc joi incepand cu ora 10. La fiecare intalnire de la Sibiu zeci de oameni au stat ore in sir la coada pentru a le cere un sfat specialistilor.

Cei interesati sa stea de vorba cu cei doi specialisti ai institutiei pot veni incepand cu ora 10 la sediul Prefecturii Sibiu. Pentru audiente vin doi specialisti ai biroului de la Alba Iulia. Aceasta este cea de-a patra oara cand specialistii vin sa ii asculte pe sibieni. La intalnirile anterioare cei mai multi oameni au venit sa ceara sfaturi cu privire la diferite litigii, retorcedari, rambursari financiare la diferite banci si eliberare de acte. Cei interesati se pot adresa celor de la Avocatul Poporului si pentru probleme cum ar fi drepturile omului, egalitatea de sanse, culte religioase, minoritati nationale, drepturile copilului sau ale persoanelor cu handicap, armata, politie, penitentciare, sau protectia muncii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se reabiliteaza pasajele

Incep lucrarile de reabilitare a pasajelor. Acestea vor fi igienizate si zugravite. Lucrarile costa aproximativ 60 de mii de lei. Pasajele din centrul istoric intra din aceasta saptamana in reparatii. Acestea vor beneficia de igienizari, de reparatii ale tencuielei cazute si de zugraveli. Vor intra in lucru in perioada imediat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro