Audiente la Consiliul Judetean

Hila Ovidiu

De doua saptamani sibienii au inca un sef de institutie care ofera audiente. Este vorba despre Ioan Cindrea, Presedintele Consiliului Judetean. Acesta isi da intalnire in fiecare miercuri de la ora 10.00 cu locuitorii judetului care vin sa-si spuna doleantele.

In incercarea de a obtine o rezolvare la problemele care ii apasa, tot mai multi sibieni se adreseaza sefilor de la diferite institutii. Acum acestia isi pot cauta o rezolvare a problemelor si la Consiliul Judetean unde in fiecare zi de miercuri Ioan Cindrea ofera audiente. In doar 2 zile de sustinere a audientelor zeci de oameni au venti sa-si spuna pasurile. Cei mai multi dintre acestia sunt sarmani care in ultimele doua luni ale anului trecut si-au pierdut drepturile sociale dupa ce le-au fost anulate certificatele de handicap. In audienta la presedintele Consiliului Judetean se pot inscrie toti oamenii care au nevoie de ajutor in rezolvarea unor probleme ce tin de competenta Consiliului sau a institutiilor subordonate. Audientele se tin la parterul institutiei, in Centrul de Informatii pentru Cetateni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Portul centurii, in colimatorul poitistilor rutieri

Atentie soferi! In zilele care urmeaza politistii rutieri sibieni vor desfasura ample catiuni pe linia verificarii portului centurii si a mijlocelor de retentie pentru copii. Oamenii legii vor sta atat in municipii, cat si pe drumurile nationale. Daca sunteti sofer, aveti mare grija cum circulati, mai ales in zilele care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro