Au inceput inscrierile pentru „Primul meu Film”

Hila Ovidiu

Liceenii sunt invitati sa isi descopere talentele de regizori! Pentru ei cei de la Astra Film au deschis sesiunea de inscrieri pentru atelierul de film documentar intitulat „Primul meu film”. Cadidaturile se pot depune pana la Ziua Copilului.

„Primul meu film” este  o poveste de succes pe care Astra Film a lansat-o alaturi nume mari ale regiei monidala in 1997. De atunci si pana in prezent zeci de tineri si-au vazut visul cu ochii, au lucrat cu profesionisti si au realizat primul lor documentar. Inscrierile pentru editia din acest an se pot face pana la 1 iunie. Este unica ocazie a liceenilor de a  intra in lumea fascinanta a filmului la varste atat de fragede. Pot participa scolarii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Whorkshopul de film va avea loc la Sibiu in perioada 1-10 septembrie. Documentarele realizate vor fi proiectate la Astra Film Festival ce se va desfasura intre 16 si 22 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie la capuse! Dezinsectia incepe din aceasta seara

Dupa o saptamana de ploi si frig, vremea se incalzeste. Atentie insa! Aceste schimbari de temperatura sunt propice pentru aparitia capuselor. Daca iesiti la iarba verde nu uitati de repelenti si de hainele care sa va acopere cea mai mare parte a corpului. Masurile de protectie sunt recomandate chiar si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro