Atentie! Se incing motoarele!

Iubitorii de sporturi pe motor sa isi puna costumul special si sa se pregateasca pentru weekend. Ep stadionul Vointa vor avea loc sambata si duminica 2 etape din Campionatul National de dirt-track.

images

Spectacolul pe doua roti se anunta unul incendiar pentru iubitorii dirt track-ului. Sunt programate pe Stadionul Vointa etapele VI si VII din Campionatul National de dirt-track al Romaniei. Este penultima etapa de dinaintea bataliei pentru titlu. Vor participa sportivi din Ungaria, Bulgaria si tara noastra. Din Romania participa sportivi di Sibiu, Bucuresti si Braila. Programul debuteaza sambata la ora 14.00 cu startul juniorilor, urmand ca o ora mai tarziu sa faca spectacol seniorii. Duminica programul va incepe de la ora 10 cu grupele de juniori. La competitia seniorilor bot fi aliniati 18 sportivi la grila de start. Sibiul este reprezentat de Florel Ungureanu si alti 6 sportivi transferati din Ungaria.

One thought on “Atentie! Se incing motoarele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Agenda incarcata la Sibiu

Luna octombrie vine cu evenimente culturale si sportive de mare amploare. E de ajujns sa spunem Astra Film Festival sau Sibiu Rally Challenge ca sa va dati seama despre ce vorbim… Weekendul vine cu Festivalul Mustului. Evenimentul va avea loc in Targul Obor. Este pentru pria oara cand la Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro