Atentie, RADAR!!!

Hila Ovidiu

Politistii rutieri ies in weekend in strada. Si nu oricum ci cu toate aparatele radar din dotare! Vizati sunt toti soferii care incalca regulile de circulatie.

In oras politistii rutieri vor pandi atat soferii care nu acorda prioritate pietonilor cat si pietonii care traverseaza neregulamentar. Si unii, si altii se vor alege cu amenzi in situatia in care sunt prinsi ca incalca legea.

Pe drumurile judetene si nationale oamenii legii vor pune in functiune aparatele radar. Politistii spun ca vor fi neiertatori cu cei care isi risca viata si o pun in pericol si pe cea a celorlalti participanti la trafic, calcand prea tare pedala de acceleratie.

Pentru trafic in siguranta oamenii legii le recomanda conducatorilor auto sa circule cu atentie, cu viteza redusa, sa tina cont de faptul ca este iarna iar cauciucurile destinate acestui sezon sunt obligatorii dar si de faptul ca ceata le poate ingreuna vizibilitatea iar poleiul aderenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imprumuturi mai multe, sume mai mari

Apropierea sarbatorilor i-a impins pe pensionari sa isi faca imprumuturi pentru a avea ce pune pe masa de Craciun sau de Revelion! La CARP Sibiu a crescut atat numarul de imprumuturi cat si valoarea acestora. 400 de sibieni au cerut inca de luna trecuta imprumuturi de la Casa de Ajutor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro