Atentie de unde cumparati produse alimentare

Hila Ovidiu

In plin sezon estival, inspectorii DSVSA Sibiu desfasoara periodic controale la comerciantii care vand produse perisabile, cum ar fi branzeturile, laptele sau sunca de casa. Vizati sunt in mod special  comerciantii din piete si cei din zonele turistice.

In plin sezon estival, cand temperaturile termometrelor urca mult peste 30-35 de grade Celsius, inspectorii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Animalelor Sibiu, desfasoara zilnic perioada pentru verificarea comerciantilor care vand produse perisabile. Probele deosebite intampina inspectorii atunci cand vine vorba despre comerciantii de branzeturi din zonele Talmaciu si Hula Bradului. Pentru a evita imbolnavirea sau toxiinfectile alimentare  provocate de produse expirate sau expuse indelungat la soare, inspectorii DSVSA Sibiu au cateva recomandari pentru cetateni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot de biciclete, prins

Un barbat de 29 de ani din Atel a ajuns pe mana politistilor dupa ce, numai in decursul acestui an, a furat 12 biciclete. Hotul a fost arestat preventiv si este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Dupa luni de cercetari, politistii sibieni au reusit se identifice si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro