Asfalt „hidratat”(din accident) cu bere

Viteza o sa il coste scump pe un tanar in varsta de 24 de ani, sofer de tir. Barbatul nu si-a asigurat cum trebuie marfa din autotren, in plus a condus cu viteza si, intr-o curba a intrat in balans iar marfa din semiremorca a ajuns pe carosabil. Vorbim despre sute de sticle de bere care s-au facut praf. Nu a fost nimeni ranit insa in zona s-a circulat cu mare dificultate pana au fost adunate cioburile de pe carosabil. In plus, soferul s-a ales cu o paguba considerabila.

Politistii spun ca evenimentul s-a petrecut in jurul orei 11.00 pe DN 14 la iesire din Tarnava spre Copsa. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un tanar in varsta de 24 de ani, sofer de TIR. Baiatul nu si-a asigurat corespunzator marfa inainte de a pleca la drum. In plus, a si condus cu viteza. Ghinionul a facut ca intr-o curba remorca sa intre in balans si sa lase prelata sa se desprinda. Mare parte din marfa transportata s-a imprastiat pe sosea. Vorbim despre sute de sticle pline cu bere care au “hidratat” asfaltul. Din cauza cioburilor de pe asfalt insa traficul in zona s-a desfasurat cu mare dificultate. Drumarii au muncit mai bine de o ora pentru curatarea partii carosabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

WI-FI gratuit in autobuzele Tursib

Procedurile de modernizare a transportului public din Sibiu continua! Dupa cele cateva zeci de autobuze noi introduse in circuit, de miercuri, 100 de masini de transport public ofera calatorilor posibilitatea de a se conecta gratuit la internet. Pentru a face posibila aceasta facilitate 2 mari companii internationale au iintins o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro