Argeş – REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

stiri redactie

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorul din cadrul DIICOT Piteşti, cu privire la ocupanţii unui autoturism depistaţi în zona de centru a municipiului Piteşti, trei persoane au fost reţiunte.

În după-amiaza zilei de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – S.T. Pitești, au continuat cercetările cu privire la un grup de persoane, depistate în cursul zilei de ieri, în centrul municipiului Piteşti.

După depistare, în urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost descoperite și ridicate 83 de pastile și comprimate, precum și aproximativ 5 grame de fragmente vegetale, care au fost ridicate pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii 143 din 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, iar cei cinci ocupanți ai autoturismului au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma analizelor de laborator s-a stabilit că substanţele respective sunt MDMA, respectiv cannabis.

După administrarea probatoriului, doi tineri de 18 ani şi un bărbat de 31 de ani au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Argeş - REŢINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat un bărbat, de 40 de ani, din București, în timp ce ar fi încercat să comercializeze amfetamină. În ziua de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro