ARGEŞ – PERCHEZIȚII PENTRU SALVAREA UNEI MINORE TRAFICATE

stiri redactie

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat patru percheziţii, pe raza municipiului Câmpulung, a comunelor Mihăești și Schitu Golești, pentru salvarea unei minore de 16 ani, victimă a infracțiunilor de trafic de minori și șantaj.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.  – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeşeni, au efectuat 4 percheziții domiciliare, dintre care una pe raza municipiului Câmpulung, respectiv două pe raza comunei Mihăești și una pe raza comunei Schitu-Golești, la domiciliile a trei persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de minori și șantaj.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie 2019 – februarie 2020, un tânăr de 20 de ani, din Câmpulung, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a unei minore de 16 ani, ar fi constrâns-o să practice prostituția, pe raza municipiului Câmpulung.

Ulterior aceasta ar fi fost șantajată de către alți doi tineri, de 21 și 22 de ani, ambii din Mihăești, în scopul obținerii de foloase patrimoniale, cei doi amenințând cu postarea în mediul on-line a unor filmări cu conținut sexual explicit.

În urma percheziţiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.

Șase persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Turul Ciclist al Sibiului 2020 se mută în 23 – 26 iulie

Ediția a zecea a Turului Ciclist al Sibiului se va desfășura în perioada 23 – 26 iulie 2020, au anunțat organizatorii competiției de categoria 1 UCI Europe Tour,competiție care, în condițiile pandemiei SARSCov2, deschide sezonul de ciclism la nivel global. Inițial, Turul Sibiului urma să se desfășoare în perioada 2 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro