Apropae 2 mii de sibieni si-au platit taxele si impozitele in prima zi de colectare

Hila Ovidiu

A inceput sezonul de colectare a taxelor si impozitelor. La Sibiu sute de oameni s-au ingramadit luni sa isi plateasca darile catre stat. Cei care isi achita integral taxele si impozitele beneficiaza de o reducere de 10 procente din suma totala.

Luni a fost prima zi din acest an in care sibienii si-au putut achita darile catre stat. Asa cum era de asteptat s-au format si cozi la ghisee. Pentru a preveni insa situatiile neplacute din anii trecuti cand oamenii au fost nevoiti sa stea ore in sir, in picioare, la coada, anul acesta reprezentantii municipalitatii au avut 5 casiere care s-au ocupat de cei care au vrut sa se stie scapati de povara darilor catre stat. Marti, in cea de-a doua zi te incasari, treaba a mers ca unsa. La ghisee se aflau doar mai putin de 20 de persoane interesate sa isi achite taxele si impozitele pentru locuinte, terenuri sau autoturisme. Important este faptul ca si in 2017 sibienii vor plati aceleasi sume ca si anul trecut. Cei care isi achita integral impozitele pana la data de 31 martie beneficiaza si de o bonificatie de 10% din suma total pe care trebuie sa o achite. Tinand cont de faptul ca anul fiscal este compus la Sibiu dintr-un trimestru si un semestru sibienii isi pot achita fara penalizari darile catre stat pana la finele lunii septembrie. Acestea pot fi achitate la ghiseele primariei, prin mandat postal sau on-line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ajutor pentru sarmani

Politistii de la Biroul Transporturi si Sibiu si voluntarii Crucii Rosii au intins o mana de ajutor oamenilor strazii care isi fac veacul prin Gara Sibiu. Sarmanii au primit haine groase, incaltaminte, mancare si ceai cald. De ajutorul politistilor si al voluntarilor Crucii Rosii au beneficiat 10 oameni ai strazii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro