Aproape 74%au promovat

alin

Au trecut cu brio peste evaluarea nationala.Aproximativ 75 la suta dintre elevii de clasa a 8-a din judet au obtinut note peste 5. Pentru ei urmeaza acum repartizarea electronica la licee.

Si nu doar ca s-au terminat cu bine examenele, ci avem si un procent mare de promovabilitate. 74,57 dintre sustinatorii examenului au reusit sa ia note peste 5. Atentie insa! Acestea sunt doar rezultatele partiale. Nemultumitii au putut depune contestatii. Abia dupa rezolvare acestora vom putea sti rezultatele finale. Cele mai bune rezultate au fost obtinute de absolventii de clasa a 8 a la proba de limba si literatura romana. Aici procentul de promovare a fost de peste 81 la suta. La matematica cifrele le-au cam dat batai de cap examinatilor. Doar 73,81 la suta au reusit sa ia nota de trecere. La evaluarile din acest an au fost inscrisi 3159 de elevi, absolventi de clasa a 8 a. Si-au sustinut examenele insa foar 3036. Restul de 123 au decis sa absenteze. Din totalul celor prezenti la examene doar 3 au reusit sa obtina nota maxima atat la romana cat si la matematica. Alti 332 de elevi au obtinut medii intre 9 si 9,99.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani multi, preturi mari

Luna Iulie vine cu schimbari care se simt in portofel. Creste salariul minim cu 50 de lei. asta e vestea buna. Vestea proasta e ca se scumpesc gazele si curentul. Una calda si una rece. Asa incepe cea de-a doua luna de vara. De la 1 iulie salariul minim urca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro