Apocalipsa vine cand vrea Dumnezeu, nu cand spun mayasii

Hila Ovidiu

Biserica dezminte zvonurile conform carora 21 decembrie ar fi sfarsitul lumii. IPS Laurentiu Streza Mitropolitul Ardealului vine sa ii contrazica pe eretici cu Biblia in mana. Inalta fata bisericeasca este de parere ca la mijloc este o marsavie menita sa produca panica.

Sfarsitul lumii vine, dar cand vrea Dumnezeu, nu cand spun mayasii. In opinia inalt Prea Sfintiei Sale Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului ziua de 21 decembrie va fi una obisnuita. Acesta are si dovezi temeinice in acest sens. Prea inaltul spune ca Biblia arata clar faptul ca pana nici Iisus Hristos nu stie ziua hotarata pentru Cea de-a doua sosire a Divinitatii pe Pamant. Iar noi tindem sa-l credem. In fond si la urma urmei, daca ne gandim bine, mayasii n-au putut prevedea nici macar disparitia lor, ca sa nu mai vorbim despre o eventuala disparitie a Universului. In ceea ce priveste asa numitele locuri in care nu va lovi Apocalipsa, IPS vine din nou cu explicatii biblice. Data de 21 decembrie este cea de-a treia zi pe care ereticii o prezic ca fiind fatala Pamantului dupa ziua eclipsei din 1997 si presupusa apocalipsa din 2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Petarde confiscate

Cercetat pentru comert ilicit de pirotehnice. Tanarului ajuns pe mana oamenilor legii i-au fost confiscate peste 800 de petarde. Acesta este cel de-al doilea caz de comert la negru cu artificii.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro