Anvelopele de iarna, obligatorii (de) la prima ninsoare

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! Echipati-va masinile pentru iarna! Cauciucurile pentru sezonul rece sunt cel putin in teorie obligatorii de la inceputul acestei luni. Politistii rutieri spun ca acestea devin necesare odata cu sosirea primei zapezi.

indPe masura ce iarna se apropie soferii sunt nevoiti sa bage mana in buzunar pentru a-si echipa masinile pentru sezonul rece. Romania a trecut deja saptamana trecuta prin primul val de ninsori asa ca s-ar putea ca iarna sa nu fie tocmai departe. Atunci cand cumparati cauciucuri de iarna trebuie sa fiti foarte atenti la cateva semne de pe anvelopa. Fulgul de nea este dovada clara asupra faptului ca tocmai dati banii pe un cauciuc de iarna veritabil cu care sa puteti circula legal. De asemenea sunt acceptate si anvelopele cu mentiunea M+S, potrivite pentru noroi si zapada. Schimbarea cauciucurilor de vara poate costa pana la cateva mii de lei, in functie de firma producatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Falsi recuperatori incearca sa insele romanii

Metoda “accidentul” e…poveste!!! Hotii incearca acum sa insele oamenii pretinzand ca sunt de la ANAF. In schimbul unor sume de bani, pagubitii ar urma sa fie scapati de o…”executare silita” inexistenta, bineinteles! Dupa metoda “accidentul” hotii au gasit o noua modalitate prin care sa insele oamenii de buna credinta. De […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro