Angajatorii sibieni, in cautare de forta de munca

Hila Ovidiu

Aproximativ 500 de locuri de munca sunt disponibile la mijlocul lunii mai in judetul Sibiu. Cei care vor sa se angajeze nu au altceva de facut decat sa consulte oferta si sa intre in legatura cu angajatorii. Majoritatea posturilor sunt pentru absolventi de studii medii.

indexAngajatorii din judetul nostru sunt in permanenta cautare de forta de munca. La jumatatea lunii mai sunt anuntate aproape 500 de posturi vacante. Cele mai multe oferte disponibile, 340 la numar, sunt in municipiul resedinta de judet. Aici 87 de angajatori si-au anuntat intentia de a face recrutari. Posturi disponibile sunt atat pentru cei cu studii medii cat si pentru absolventii de scoli inalte. Oferta generoasa este si la Medias. Locuitorii celui de-al doilea oras ca marime dupa Sibiu pot opta pentru unul dintre cele 116 locuri de munca vacante. Cisnadienii au la dispozitie 9 oferte, avrigenii cu una mai putin, agnitenii 5 iar locuitorii Dumbraveniului au in aceasta perioada un singur post oferit spre ocupare. Este vorba despre un post de bucatar. Printre locuitorii Cisnadiei se cauta infirmieri si montatori subansamble, in timp ce la Avrig se cauta ambalatori manuali, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, muncitori necalificati, soferi si sudori. La Agnita agentii economici au nevoie de asistenti pentru persoane cu handicap grav, femei de serviciu si muncitori necalificati. Mediesenii se pot considera cu adevarat norocosi in aceasta perioada. Au oferte de angajare indiferent de nivelul de studii. Se cauta bucatari, electricieni de intretinere si reparatii, linotipisti, ingineri, gestionari de depozite, manipulanti de marfuri, masinisti, medici, montatori subansamble, operatori la masini-unente, ospatari, paznici, receprtioneri, sudori, soferi, tinichigii, vanzatori sau sefi de schimb. Cea mai consistenta oferta este insa la Sibiu. Cele mai multe posturi vacante sunt pentru agenti de securitate, ambalatori manuali, asistenti medicali generalisti, bucatari, casieri in lei si valuta, confectineri-asamblori articole textile, economisti in management, croitori, educatoare, ingineri, ingrijitoare la unitati de ocrotire sociala si sanitara, ingrijitori spatii hoteliere, instalatori, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, magazineri, marochineri, manipulanti de marfuri, montatori subansamble, muncitori necalificati, operatori vanzari prin telefon, ospatari, paznici, secretare, soferi si tehnicieni-operatori la roboti industriali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Evaluarea Nationala la clasa a II-a

Elevii de clasa a II-a se pregatesc pentru Evaluarea Nationala. Cei mici vor avea primul examen luni. Incep Evaluarile Nationale. Primii care vor trece prin emotiile unui examen sunt elevii de clasa a II-a. Le vor fi verificate cunostintele de producere a mesajelor scrise, cele de receptare a mesajelor citite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro