Ample actiuni derulate de catre politistii rutieri

Hila Ovidiu

Politistii rutieri continua seria actiunilor de mare amploare din strada. Saptamana aceasta este dedicata soferilor care nu acorda prioritate la trecerile de pietoni dar si pietonilor indisciplinati. Oamenii legii promit amenzi usturatoare.

 

Politistii rutieri continua actiunile destinate cresterile sigurantei in trafic si prevenirii accidentelor rutiere. In cursul zilei de luni au continuat actiunile de control ce au vizat transportatorii de marfuri si persoane iar de marti oamenii legii vor incepe o noua serie de controale. De aceasta data vizati vor fi soferii care nu acorda prioritate pietonilor si pietonii indisciplinati. In cadrul actiunilor politistii vor folosi aparatele radar din dotare. Masurile vin dupa ce, in cursul saptamanilor trecute, politistii rutieri au avut actiuni privitoare la respectarea normelor legale referitoare la trecerea la nivel cu calea ferata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine viroze. Deocamdata...

Cele cateva zile cu temperaraturi pozitive si-au pus amprenta asupra sanatatii sibienilor. Numarul de infectii respiratorii a fost in scadere si chiar cel al afectiunilor pulmonare a fost diminuat. Medicii se tem insa ca odata cu noul val de frig si sanatatea oamenilor va fi pusa din nou la incercare. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro