Amenzi si permise suspendate

Hila Ovidiu

Politistii rutieri le-au pus gand rau vitezomanilor in weekend. Oamenii legii au suspendat 30 de permise de conducere si au dat amenzi in valoare de aproape 73 de mii de lei.

indActiunea a inceput vineri si s-a incheiat duminica seara. Scopul acesteia a fost acela de a constientiza participantii la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci cand calca prea tare pedala de acceleratie. Soferii par insa insensibili la actiunile politistilor. Altfel nu se poate explica faptul ca oamenii legii au dat peste 500 de amenzi dintre care 335 numai pentru viteza excesiva. Per total 8 soferi s-au ales cu dosare penale, 30 dintre ei au devenit pietoni dupa ce oamenii legii le-au suspendat dreptul de a conduce si au fost retrase 6 certificate de inmatriculare. Dintre soferii ramasi fara permis 18 au efectuat depasiri neregulamentare, 6 au depasit limita de viteza cu peste 50 de kilomeri si alti 3 au urcat la volan dupa ce au consumat alcool. Oamenii legii au dat amenzi in valoare de aproape 73 de mii de lei. din cele peste 500 de amenzi aplicate 335 au fost pentru viteza. Actiunile rutiere de acest gen vor continua si in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stagiunea de toamna

Joi se deschide stagiunea de toamna a Flarmonicii de Stat din Sibiu. Editia din acest an este una aniversara. Abonamentele au fost deja vandute in proportie de 90 la suta. Deschiderea noii stagiuni are loc in 16 octombrie. Editia din acest an este una aniversara. Este cea de-a 65 stagiune. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro