Amenzi pentru viteza excesiva

Hila Ovidiu

A fost weekend de foc pentru politistii sibieni. Oamenii legii au sanctionat toti vitezomanii care le-au iesit in cale. S-au dat aproape 350 de amenzi si 13 ghinionisti au ramas fara permisul de conducere.

In weekend politistii rutieri au desfasurat o ampla actiune preventiva privitoare la reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la conditiile meteo-rutiere. In cadrul actiunilor sute de soferi au fost amendati si alti 13 au ramas fara permis.Cele mai multe actiuni s-au concentrat pe DN1, DN7 si DN14 insa nu au fost ocolite nici localitatile. In urma supravegherii acestor tronsoane de drum politistii au dat 262 de amenzi numai pentru viteza excesiva. Pe langa cele 13 permise retinute oamenii legii au intocmit si un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numar de viroze in crestere la Sibiu

Vremea rece din ultima saptamana i-a trimis pe sibieni drept la cabinetele de medicina familiala. P3w53 2150 de oameni au fost diagnosticati cu afectiuni respiratorii. Lor li se adauga alti 500 de sibieni diagnosticati cu pneumonie. Statisticile Directiei de Sanatate Publica Sibiu arata ca in ultimele 7 zile numarul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro