Amenzi pentru soferii certati cu legea

Hila Ovidiu

Peste 60 de soferi au fost amendati in cadrul actiunii rutire de miercuri. 2 dintre acestia au ramas fara permis pentru ca au calcat prea tare pedala de acceleratie. Per total oamenii legii au dat in cadrul unui singur filtru amenzi de 8500 de lei.

ixActiunea pe viteza a inceput la ora 7 dimineata si a durat pana la ora 20.00 seara. Vizat a fost doar tronsonul de limita dintre Sibiu si Alba. S-a intervenit cu radare in cascada. Au cazut prada politistilor rutieri 75 de soferi. 80 la suta dintre acestia au fost amendati pentru viteza excesiva. 2 dintre soferi au devenit pietoni pentru 90 de zile dupa ce au depasit limita de viteza cu peste 50 de kilometri. Alti 7 participanti la trafic s-au ales cu amenzi pentru ca nu au purtat centura de siguranta. Valoarea totala a amenzilor aplicate este de 8500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la strazi si modificari in trafic

Lucrarile la strazi continua. De joi au fost demarate interventii la reteaua de apa pe strada Felinarului, in weekend se va lucra Andrei Saguna si in zona podului peste Cibin de la piata, iar din 20 octombrie incep lucrarile si pe Constantin Noica. In zona podului de la Piata Cibin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro