Amenzi de 220 de mii de lei de la Politia Locala

Hila Ovidiu

Politia locala a impartit sute de amenzi in ultima perioada. Valoarea acestora depaseste 220 de mii de lei. Oamenii legii au sanctionat parcarea neregulamentara, comertul stradal ilicit sau cersetoria.

indeIn doar 3 luni de zile politistii locali au aplicat mai bine de 1250 de amenzi. Valoarea acestora a fost de peste 220 de mii de lei. Numai pentru nerespectarea legislatiei rutiere s-au dat amenzi de 3200 de lei. Vei care au parcat neregulamenta, 857 se soferi, au fost de asemenea sanctionati. Au scos din buzunar peste 80 de mii de lei pentru a achita amenzile primite de la agentii Politiei Locale. Nici cersetorii nu au fost iertati. 59 dintre acestia au avut de platit amenzi de 8550 de lei. Minorii prinsi la cersit au fost dusi la Centrul de Plasament Prichindelul unde au fost deschise anchete sociale. Comerciantii stradali s-au ales cu aproape 60 de amenzi in valoare de mai bine de 22 de mii de lei. Cheflii care au tulburat linistea si ordinea publica au fost sanctionati cu amenzi in valoare de 17 mii de lei. La fel au patit si cei care au consumat prea mult alcool. 19 persoane au fost amendate dupa ce au fost prinse consumand alcool in plina strada. Valoarea amenzilor a fost de 2700 de lei. Amenzi consitente au primit si cei care au construit ilegal. Vorbim despre 21 de cazuri in care s-au aplicat sanctiuni in valoare de 74 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Neatentia si teribilismul duc la pierderi de vieti omenesti

Saptamana aceasta a fost plina de accidente rutiere la Sibiu. Nu a fost zi in care sa nu aiba loc cel putin un eveniment rutier grav! Pentru a preveni astfel de situatii politistii spun ca soferii trebuie sa fie mult mai atenti si mult mai prudenti atunci cand conduc! Ultimul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro