Ambasadoarea Erasmus la Sibiu

Hila Ovidiu

Ambasadoarea Erasmus Romania s-a aflat la sfarsitul acestei saptamani la Sibiu. Ea le-a impartasit studentilor prezenti la sesiunea internationala de comunitari stiintifice SECOSAFT, gazduita de Academia Fortetelor Terestre „Nicolae Balcescu” experientele unice ale reusitelor sale.

Plina de entuziasm, increzatoare in fortele proprii si deschisa catre dialog. Asa a venit la Sibiu Laura Popa, Ambasadorul EraSmus Romania la Comisia Europeana. Ea a fost invitata la editia din acest an a sesiunii internationale de comunicari stiintifice SECOSAFT, gazduita si organizata de Academia Fortelor Terestre “ Nicolae Balcescu” din Sibiu. Ea le-a vorbit studentilor romani dar si straini prezenti la eveniment, despre ascensiunea sa si despre cum a reusit sa ajunga Ambasador Erasmus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Let`s Do IT, Romania!

Sambata a fost zi de curatenie nationala. A avut loc cea de –a dtreia editie la nivel national si cea de –a doua de la Sibiu a programului Let`s do it, Romania. Sute de tineri s-au grabit sa faca ordine in judet in doar o singura zi. Sticle de plastic, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro