Amalia Cindrea, sef la OPC

Hila Ovidiu

Oficiul pentru Protectia Consumatorului Sibiu are din aceasta saptamana un Nou director. Locul fostului manager, Ioan Bara este acum ocupat de catre Amalia Cindrea, sotia presedintelui Consiliului Judetetean. Pentru a nu fi acuzata de faptul ca a obtinut in familie fotoliul de director, doamna Cindrea isi prezinta experienta profesionala.

Din aceasta saptamana Oficiul pentru Protectia Consumatorului Sibiu are un nou sef. Ioan bara, fostul director OPC a fost inlocuit de catre Amalia Cindrea, sotia presedintelui Consiliului Judetean. Actuala directoare a tinut insa sa mentioneze faptul ca numirea ei pe acest post nu are nicio conotatie familiala, institutia pe care aceasta a preluat-o nefiind subordonata Consiliului Judetean. Actuala managera recunoaste insa ca il cunoaste personal pe Ministrul Economiei, cel care are in subordine ANPC-ul. Cei doi au colaborat pe vremea cadn doamna Amalia Cindrea era deputat. Amalia Cindrea mai spun e si ca a fost ofertata cu posturi mult mai importante in diferite ministere. Din cauza familiei aceasta a preferat insa sa ramana la Sibiu. Pentru a spulbera orice suspiciune, noua directoare de la OPC si-a prezentat si activitatea profesionala. De-a lungul timpului Amalia Cindrea a fost deputat in perioada 2000-2004, a detinut functia de subprefect la Sibiu si a fost manager la doua societati comerciale si inginer la o mare uzina pitesteana. De asemenea a detinut mai multe functii publice. Persoana sa a intrat in atentia ANI dupa ce aceasta a fost angajata la cabinetul parlamentar al sotului. Despre episodul din 2011 Amalia Cindrea spune ca a fost solutionat. Fostul sef al OPC Sibiu, Ioan Bara a ramas totusi ca angajat in cadrul institutiei dar pe o functie publica de executie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sitterli apreciat de Ponta

Prefectul ovidiu Sitterli este apreciat de catre Primul Ministru al Romaniei pentru activitatea sa. Declaratia apartine Presedintelul Consiliului Judetean Ioan Cindrea. Acesta spune ca este exclus ca prefectul de Sibiu sa fie schimbat din functie.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro