Alimente de la UE? Nu inca!!!

Hila Ovidiu

Sibienii care trebuie sa primeasca alimente gratuite de la Uniunea Europeana mai au de asteptat. Pana la acest moment nu se stie nici macar care va fi metoda de distribuire a acestora. Cel mai probabil de anul acesta asistatii social vor primi un fel de tichete de masa.

alue

Pe hartiuta trimisa de catre Guvernul Romaniei se mentioneaza faptul ca in data de 24 beneficiarii trebuie sa se prezinte sa isi ridice alimentele. Problema este ca…alimentele nu au sosit inca. Iar reprezentantii municipalitatii nici nu stiu cu exactitate cand vor sosi acestea pentru ca nu au fost anuntati despre absoltu nimic. Anul acesta beneficiarii vor primi in baza cupoanelor valorice 4 litri de ulei, 4 kilograme de zahar, 6 de faina, 6 de malai, 2 pungi de paste fainoase, 8 cutii de conserva din carne de porc, 6 conserve din carne de vita si 10 cutii de pate. Cutiile de carne au cate 300 de grame fiecare iar cele de pate 200 de grame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

10 procente intre primii doi clasati la prezidentiale

Rezultate surpriza la primul tur al alegerilor prezidentiale! Diferenta dintre primii doi candidati, cei care se vor infrunta in tutul 2, este de nici 10 procente. S-au calificat in lupta finala pentru scaunul de sef de stat Klaus Iohannis si Victor Ponta. Primul tur de scrutin a fost unul plin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro