Adio cozi!

Hila Ovidiu

Sibienii care vor sa isi plateasca taxele si impozitele cat mai rapid si fara stat la cozi au acum o noua posibilitate de a-si achita darile catre stat. Platile, inclusiv cea pentru salubritate, se pot face prin pay-point.

Pentru cei care s-au saturat sa stea la cozi pentru a-si plati darile catre administratia locala municipalitatea pune la dispozitie posibilitatea de a-si achita inclusiv noua taxa de salubrizare prin serviciile de pay-point. Important de stiut este faptul ca pentru aceasta metoda de plata nu se prevede niciun comision. Platise se fac prin scanarea codurilor de bare. Pe decizia de impunere pentru impozit este un singur set de cod de bare. Se poate utiliza atat pentru plata integrala cat si pentru cea partiala a impozitului. Pentru deciziile de impunere aferente taxei de salubrizare sunt inscrise doua seturi de coduri de bare. Unul dintre el poate fi folosit pentru plata pe intregul an iar celalalt pentru plata lunii pe o luna sau pe mai multe luni. Cei care vor sa utilizeze metodele de plata deja cunoscute sunt deschise ghiseele primariei dar si cele de la posta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi suspiciuni de rujeola

Rujeola continua sa faca victime la Sibiu. In cursul acestei saptamani au fost confirmate inca 12 cazuri. Numarul total de imbolnaviri din judetul nostru se apropie de 20 de cazuri. In mare parte, bolnavii sunt copii nevaccinati. La nici doua saptamani de la confirmarea primelor cazuri de rujeola la Sibiu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro