Activitatile de vacanta de la BJ Astra, la mare cautare

E batalie pe programele de vacanta ale Biblioecii Judetene Astra. Cei de la Sectia pentru Copii si Tineret spun ca au mai bine de 100 de copilasi pe lista de asteptare. Prima sesiune de distractie de vacanta la Biblioteca incepe in luna iulie.

A fost batalie pe locurile dedicate activitatilor de vacanta din cadrul Bibliotecii Judetene Astra. De la copii mici si pana la adolescenti, cu totii au vrut sa participe la cursuri de limbi straine sau de actorie. Inscrierile s-au facut in aceasta luna si, dupa ocuparea locurilor, au ramas pe listele de asteptare un numar de peste 100 de copilasi.

Activitatile recreative de la Biblio Astra vor avea loc in doua etape. Prima etapa incepe in 1 iulie si dureaza pana in 19 iulie iar cea de-a doua are loc in perioada 29 iulie-14 august.

Cei care nu au prins un loc la activitatile interactive pot veni in continuare sa imprumute carti si sa se bucure de lumea magica a lecturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tribunalul si Judecatoria, aproape de o noua locatie inchiriata

Tribunalul Sibiu este pe drumul cel bun. A facut inca un pas spre gasirea unei noi locatii in care sa isi desfasoare activitatea. Din cele 6 oferte depuse una a fost respinsa din start pentru ca a fost depusa dupa termenul limita, alte 3 au fost respinse in urma analizei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro