Activitati de vacanta la BJ Astra

Hila Ovidiu

De la inceputul acestei saptamani scolarii sunt oficial in vacanta. Cu exceptia celor care dau evaluarile nationale sau bacalaureatul mai toti tinerii au uitat de carti, caiete, teme si extemporale. Special pentru ei, Sectia de Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Astra ofera incepand din 2 iulie o serie de activitati menite sa combine distractia, relaxarea si educatia.

Odata cu sosirea vacantei de vara copiii sunt in cautare de activitati de recreere. Pentru ei Biblioteca Astra are un program plin cu activitati care sa le capteze atentia. De luni si pana vineri tinerii vor avea intre orele 12.00 si 15.00 parte de cursuri interactive, teatru, film, dans si multe altele. Astfel ziua luni va debuta la ora 12 cu lectii de bune maniere si va continua cu ateliere de creatie literara si actiuni in cadrul carora cei prezenti vor putea descoperi magia filmului. Ziua de marti este dedicata biblioatelierelor de idei creative, de dramatizare povesti, sau de lectura, dar si cursurilor de limba engleza pentru incepatori. In fiecare zi de miercuri in holul bibliotecii de la pranz tinerii vor putea sa invete dansuri moderne si de societate. Ziua e joi v incepe cu un curs de tehnica fotografica, va continua cu teatru de papusi si se va incheia cu deja celebrul concurs “Cine stie, castiga!” In cele din urma vineri participantii la activitatile organizate de catre sectia de tineret a Bibliotecii pot invata sa scrie o poveste, pot laua lectii de desen si isi pot insusi tehnicile origami. Fiecare atelier in parte are o durata de o ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au aparut pepenii de Dabuleni

Oltenii, mari cultivatori de lubenite, au ocupat deja primele 2 standuri la Piata. Dupa parerea cumparatorilor, preturile sunt…rezonabile. Dabuleni, este cea mai renumita zona din Oltenia, unde toti localnicii cultiva pepeni. Odata crescuti, o parte dintre aceste fructe ajung si la pietele din Sibiu. De 2 zile, la tarabe se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro