ACȚIUNE PE LINIE RUTIERĂ

Pe perioada week-end ului prelungit, polițiștii rutieri au fost la datorie, atât pentru respectarea prevederilor ordonanțelor militare în vigoare, dar și  pentru reducerea riscului rutier, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și a reducerii numărului şi a consecințelor accidentelor rutiere grave.

În cele trei zile au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 190.000 lei, pentru încălcarea unor norme la regimul circulației.

Au fost reținute 29 de permise de conducere, 13 certificate de înmatriculare și au fost constatate 7 infracțiuni la regimul rutier.

Având în vedere valorile de trafic scăzute din ultima perioadă, mai mulți conducători auto au profitat de acest lucru rulând cu viteze peste limita legală.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Biroiului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat pe Drumul Național 64, pe raza localității Căzănești, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ce rula cu o viteză de 146 km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h.

Tânărul a rămas pieton pe o perioadă de 90 de zile și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1350 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul își va stabili Strategia de Dezvoltare și Planul de Mobilitate pentru următorii ani

Primarul Astrid Fodor și Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, domnul Ion Ștefan au semnat contractul de finanțare din fonduri europene pentru proiectul Strategie inteligentă bazată pe integrare șiurbanizare smart – SIBIU SMART, finanțat din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Capacitate Administrativă. “Sibiul se dezvoltă în ritm susținut și […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro