ACȚIUNE PE LINIE DE PISCICULTURĂ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au acționat la data de 24 aprilie a.c., pe raza comunei Drăgoești, pentru depistarea persoanelor care pescuiesc ilegal.

Polițiștii au depistat în flagrant delict, pe râul Olt, în zona Drăgoești, doi bărbați din localitățile Olanu și Orlești, care au folosit pentru pescuit o barcă și plase de tip plurifilament.

Astfel, asupra bărbaților a fost descoperită cantitatea de 23 de kg pește specia caras, 18 plase fir textil și plurifilament cu o lungime de peste 1300 de metri, bunurile fiind ridicate în vederea confiscării, împreună cu barca gonflabilă și autoutilitara care a fost folosită pentru transport.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea a 5 infracțiuni prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul si acvacultura.

De asemenea, cei doi bărbați au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Sibiu pregătește a doua etapă de dezinsecție împotriva căpușelor

În perioada 27-30 aprilie, Primăria Sibiu, prin firma contractată, va realiza a o nouă acțiune de dezinsecție pentru combaterea căpușelor. Prima acțiune a avut loc în perioada 15-17 aprilie, soluția tehnică prevăzând și o a doua trecere (rapel) pentru eficacitate în combaterea acestor insecte. Dezinsecția pentru combaterea căpușelor se va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro