ACCIDENT ÎN MUNICIPIUL SIBIU

La data de 03.03.2020, in jurul orei 07:20, la intersecția străzilor bvd. Corneliu Coposu – Hermann Oberth, s-a produs un accident rutier în urma căruia un pieton a fost ușor accidentat.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-a stabilit că o conducătoare auto (în vârstă de 61 de ani, Sibiu), în intersecția anterior menționată, la trecerea pentru pietoni semnalizata si marcata corespunzator, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, aflat regulamentar in traversarea strazii, pe sensul sau de mers, acroșându-l cu partea din dreapta-fata a autoturismului.

În urma accidentului, pietonul, o femeie în vârstă de 62 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, a fost ușor accidentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încă un jandarm sibian a plecat în misiune în Afganistan

Trei ofițeri români vor reprezenta la cel mai înalt nivel Jandarmeria Română, în teatrul de operații din Afganistan.            Ieri, 02 martie a.c., jandarmii au plecat în Afganistan, urmând să fie dislocați în cea de-a XIII-a misiune încredințată de NATO Jandarmeriei Române.           Căpitan Vlad Alexandru, din cadrul Jandarmeriei Sibiu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro