Accident in Dealul Daii

Hila Ovidiu

Accident in Dealul Daii. 3 persoane au fost ranite in evenimentul rutier. Traficul in zona a fost blocat pentru mai bine de o ora.

idexAccidentul rutier s-a petrecut in aceasta dimineata pe drumul judetean 106 Sibiu –Agnita in zona Dealului Daii. De vina pentru producerea accidentului este un sofer de 35 de ani care in timp ce conducea dinspre Sibiu spre Agnita a intrat intr-o curba cu prea mare viteza, a patruns pe contrasens si s-a lovit de o alta masina condusa corespunzator. Sau macar atat cat se putea..daca luam in considerare ca soferul de la volanul acestei masini se cinstise putin la primele ore ale diminetii. Soferul vinovat de producerea accidentului a fost grav ranit, iar din masina cealalta au suferit rani usoare soferul de 61 de ani si o femeie de 60 de ani aflata pe locul din dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiectii pentru toata familia

Filme ca acum 100 de ani pentru parinti si copii. pot fi vizionate in acest weekend la Sala Thalia. Proiectie sunt parte a programului Astra Film Junior. Weekendul vine cu filme pentru toata familia la Astra Film Festival. Proiectiile au loc de la ora 10 la Sala Thalia. Sunt oferite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro