Accident grav pe DN14

Hila Ovidiu

Mai multe persoane au fost rănite, dintre care una a avut nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare SMURD, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN14, în apropiere de localitatea sibiană Slimnic.

Poliţia informează că traficul pe DN14 este blocat pentru a permite intervenţie echipelor de salvare.Din primele informaţii, patru persoane, trei femei şi un bărbat sunt rănite iar accidentul a avut loc în apropiere de kilometrul 13.300 de pe DN14.

UPDATE1: Două ambulanţe SMURD şi o maşină de descarcerare au ajuns în zonă pentru salvarea victimelor. Persoana care are nevoie de descarcerare este un tanar de 37 de ani din Şeica Mare, şoferul uneia dintre maşinile implicate în accident.“Echipajul de descarcerare intervine pentru extragerea din autoturism a unui bărbat de aproximativ 37 de ani, iar membrii echipajelor SMURD acordă ajutor medical şi asigură transportul la spital a trei femei rănite”, a declarat Bianca Slomnea, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

UPDATE2:Accident provocat de panica
In accident au fost implicate două maşini, una înmatriculată în Bihor, care circula spre Sibiu şi era condusă de o tânără de 24 de ani, iar a doua, înmatriculată în judeţul Sibiu, care condusă de un tânar din Şeica Mare.Potrivit IPJ Sibiu, tanara din Bihor a intrat în depăşire într-o zonă care permitea manevra, s-a razgandit şi a revenit pe banda de mers. În acelaşi timp, şoferul care venea din faţă, în momentul în care a văzut ca femeia vrea sa depăsească, a frânat brusc iar maşina a derapat şi a lovit autoturismul de Bihor.

UPDATE3: În jurul orelor 18.00 traficul a revenit la normal pe DN14, pe ambele benzi de mers, informează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibianca Laura Codruța Kovesi, Europeanul Anului 2016

Sibianca Laura Codruța Kovesi a fost declarată “Europeanul Anului 2016”. Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) a fost desemnat câștigătorul premiului Europeanul Anului 2016, oferit de Reader’s Digest, distincție care recunoaște “lupta curajoasă și susținută împotriva corupției la nivel înalt”, informează agerpres.ro.Este pentru a doua oară când un român […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro