A inceput Festivalul Medieval

Hila Ovidiu

Festivalul Medieval Cetati Transilvane si-a deschis portile la Sibiu. Inca de la orele pranzului cei care au tranzitat Piata Mare a Sibiului au fost invitati sa asculte povesti medievale si sa afle lucruri noi despre intelepta bufnita sau alte pasari considerate sacre si folosite pentru a trimite mesaje in Evul Mediu.

Aflat la editia cu numarul XVI Festivalul Medieval Cetati Transilvane si-a deschis portile vineri cu un iarmaroc medieval. In asteptarea paradei de vineri seara vizitatorii si-au putut face poze la cetate, s-au putut plimba printre casutele cu diferite produse oferite spre vanzare, au putut afla lucruri noi despre pasarile sacre ale Evului Mediu iar cei mici au putut asculta povestile spuse de cavaleri si domnite. Sambata viceprimarul Razvan Pop va oferi tururi ghidate sibienilor incepand cu ora 10.00 iar de la ora 19.00 vor incepe concertele. Duminica, in ultima zi de festival, sibienii vor avea parte de povesti, ateliere demostrative de mestesuguri medievale, dansuri specifice si concerte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajari!!!

La Sibiu inca se fac angajari. Pentru aceasta saptamana sunt disponiblie aproape 800 de locuri de munca. La mare cautare sunt muncitorii necalificati, sortatorii de produse sau soferii. Angajatorii sibieni continua vanatoarea de forta de munca. Sunt puse la bataie aproape 800 de posturi vacante. 90 la suta dintre acestea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro