A inceput bac-ul

Hila Ovidiu

A inceput febra bacalaureatului. Peste trei mii  de tineri din Sibiu isi incearca in aceste aile norocul la proba orala de competente lingvistice in limba romana. Desi ar fi trebuit sa debuteze luni dimineata la ora 9.00, proba a fost decalata cu cateva ore penru a dezafecta cabinele de vot folosite pentru alegerile de duminica.

Dupa candidatii de la alegeri a venit randul tinerilor absolventi de liceu sa aibe emotii. Si asta pentru ca la doar o zi dupa alegerile locale a debutat sesiunea de vara a bacalaureatului 2012. peste 3 mii de candicati vor sustine in aceasta sesiune examenul de maturitate. Desi era programat pentru ora 9 initial, examenul oral de limba romana a fost decalat cu cateva ore. Decalat sau nu, examenul le da tinerilor fiori reci pe sira spinarii. Desi spun ca sunt pregatiti si ca cei care au mai trecut prin acest examen le-au zis sa nu isi faca griji, tinerii nu isi pot stapani totusi emotiile. Proba orala de compentente lingvistice in limba romana va dura 3 zile. Aici examinatii nu vor primi note ci calificative. Partea cea mai grea va incepe in iulie odata cu examenele scrise de la bac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a sinucis din cauza unui examen

Si-a luat zilele din cauza unui examen picat. Un studenti din Sibiu s-a aruncat dintr-un camin de pe strada Victoriei. Baiatul picase la un examen si rata din aceasta cauza intrarea in licenta. Gestul tanarului a socat pe toata lumea. Sfarsit tragic pentru un tanar de doar 22 de ani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro