A inceput Astra Film Festival

Hila Ovidiu

Astra Film Festival si-a deschis luni portile! Vine sa ii incante pe iubitorii de film documentar cu pelicule si regizor de Oscar, un megacinematograf amplasat in Piata Mare, filme in premiera si invitati care mai de care.

Debutul festivalului a fost unul fastuos si s-a facut prin proiectia celui mai recent lungmetraj semnat de Cristi Puiu. Este vorba despre Sieranevada. Editia din acest an vine insa si cu 18 sectiuni de concurs pentru care au fost alese nu mai putin de 100 de documentare. Acestea vor fi jurizate de catre 12 experti care vor avea dificila misiune de a alege cele mai bune dintre cele mai bune documentare. Cei care vor urmari proiectiile aceste editii vor putea urmari filme care prefigureaza palmaresul Oscar din 2017. Programul editiei din acest an contine si performance-uri muzicale live de o inallta calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Superspectacolul Superlunii

Cei care au iesit pe timp de noapte in weekend in afara Sibiului s-au putut bucura de un adevarat spectacol celest. Superluna si-a facut aparitia in toata splendoarea ei. Astrologii spun acest fenomen aduce pentru mai toate zodiile un val de energie pozitiva. Superluna din acest weekend aproape ca i-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro