A cazut in prapastie

Hila Ovidiu

Vacanta la munte s-a transformat pentru cativa turisti din Ungaria, in cosmar! Aflati in Concediu in Muntii Fagaras, ei au intervenit in forta, dupa ce un membru al grupului a cazut intr-o prapastie. Femeia s-a ales cu rani grave si a fost transportata la un spital din Targu Mures.

Incidentul a avut loc in muntii Fagaras. O turista din Ungaria a cazut, intr-o prapastie dupa ce a alunecat. 2 Echipe de la Salvamont Sibiu si Arges, au interveniut pentru a-i salva viata.  Femeia facea parte dintr-un grup mai mare de turisti care se aflau de cateva zile in Romania. Ea a cazut intr-o prapastie, in apropiere de Varful Laiţel, situat la aproximativ 2.200 de metri altitudine. Femeia a fost transportata cu un elicopter SMURD la un spital din Targu-Mures. E a suferit un traumatism cranio-cerebral si un traumatism toracic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pensionari fara pensii

Peste 15 milioane de lei. Atat ar trebui sa primeasca inapoi cei carora li s-au retras certificatele de handicap. Este vorba despre aproximativ 560 de pensionari din cei peste 1600 evaluati. Multi dintre acestia au inercat sa isi obtina drepturile in instanta. Insa institutiile statului sunt prinse intre formalitati, culpa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro