800 de soferi amendati intr-o saptamana

Hila Ovidiu

A fost o saptamana neagra pentru soferii certati cu legea. 800 de sibieni au fost amendati de politistii rutieri. Peste 400 de contraventii au fost aplicate pentru viteza excesiva.

Timp de o saptamana politistii rutieri au putut fi intalniti atat pe drumurile nationale cat si pe cele judetene. Ghinionul celor certati cu legea pentru ca, oamenii legii au iesit insotiti de aparatele radar din dotare. In timpul raziilor rutiere politistii au aplicat mai bine de 800 de amenzi. 419 dintre acestea au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteza. In 7 dintre cazuri conducatorii auto s-au ales si cu permisul suspendat. Aceeasi soarta au avut-o si 22 de conducatori auto care au fost prinsi in timp ce efectuau manevre periculoase de depasire. Lor li se adauga 15 soferi care nu au acordat prioritate pietonilor. Sanctiuni drastice s-au aplicat si in cazul celor care au fost prinsi beti la volan dar si in cazul celor care nu folosesc centura de de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibieni prinsi la munca fara forme legale

La nivel national in doar o saptamana inspectorii de munca au sanctionat aproximativ 1500 de angajatori. Majoritatea si-au luat amenzi pentru munca la negru. In Sibiu au fost depistati mai bine de 20 de oameni care munceau fara forme legale. Unui angajator sibian i-a fost intocmit dosar penal dupa ce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro