8 Martie “penal”

Hila Ovidiu

Actiunea desfasurata de politistii rutieri pe linia prevenirii consumului de alcool, tocmai de 8 Martie, s-a soldat cu cinci permise suspendate. Soferii care au sarbatorit femeia uitand sa respecte regulile rutiere isi vor aminti mereu de ziua de 8 Martie drept ziua in care au platit scump pentru ignoranta.

Cheful de 8 Martie i-a lasat fara permis pa multi soferi ignoranti. Dupa ce au sarbatorit femeia asa cum se cuvenea, cu o masa copioasa si un pahar, doua de alcool, multi sibieni au preferat sa urce la volan, in loc sa ia un taxi. Cum politisti rutieri au fost la datorie si nu la chef, soferii turmentati nu au ajuns prea departe, din fericire. Cinci conducatori auto care au urcat la volan dupa ce au baut au ramas pietoni pentru urmatoarele 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident spectaculos pe DN 14

Un tractorist fara permis a provocat un accident spectaculos vineri la pranz pe DN 14, la intersectia cu Viile Sibiului. Barbatul a virat brusc la stanga tocmai in momentul in care era depasit de un autoturism care circula regulamentar. In urma accidentului pasagerul din autoturism a ajuns in spital, datorita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro