72 de concurenti au picat concursul pentru directori si vor sa se intoarca la catedra

Hila Ovidiu

Zeci de dascali risca sa ramana fara o paine dupa ce s-a facut validarea concurentilor pentru posturile de directori si directori adjuncti. Si asta pentru ca, cei care au candidat si au picat examenul de director vor dori sa se intoarca la catedra. La momentul de fata cea mai dificila situatie este in Laslea.

Pentru concursurile de directori de unitati de invatamant s-au inscris initial 154 de candidati. Pentru cel de directori adjuncti au candidat alti 55. Dintre acestia au reusit sa promoveze 109 candidati care vor fi numiti directori in unitatile pentru care au candidat iar alti 28 vor fi directori adjuncti. Sunt insa si situatii dificile. In Laslea spre exemplu, pe fondul neintelegerilor dintre cele doua candidate si alesii locali inca concursul nu a fost definitivat si nu se stie cine va fi director la unitatea de invatamant din localitate.

Mai trist este ca sunt unii dascali care ar putea ramane fara paine. Si asta pentru ca toti candidatii si fostii directori care nu au promovat examenul vor dor sa se intoarca la catedra. Neoficial, sunt foarte multi candidati care spera ca acest concurs pentru directori sa fie reluat anul viitor pentru a putea avea o noua sansa sa obtina postul pe care si-l doresc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Expozitie filatelica

Marti s-au implinit 825 de ani de la atestarea documentara a Sibiului. Cu acest prilej mai bine de 90 de filatelisti din tara au organizat o megaexpozitie ce poate fi vizitata in 3 locatii. Asociatia filatelistilor a deschis la Sibiu o megaexpozitie cu fel de fel de timbre, medalii sau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro