5 noi suspiciuni de gripa la Sibiu

Hila Ovidiu

Au reaparut suspiciunile de gripa la Sibiu. In ultima saptamana medicii  au raportat 5 cazuri. In crestere au fost si cazurile de infectii respiratorii.

In ultimele 7 zile au fost raportate peste 870 de cazuri de infectii respiratorii acute, in crestere cu aproape 90 la suta fata de saptamana anterioara. De asemenea au reaparut suspiciunile de gripa. Medicii spun insa ca nu este motiv de ingrijorare si ca astfel de cazuri sporadice sunt prezente pe tot parcursul anului fara a fi insa vorba de o problema generalizata de sanatate publica. In ceea ce priveste cazurile de afectiuni pulmonare, in ultima perioada medicii aflati in sistemul de sentinela au raportat aproximativ 200 de imbolnaviri. Cele mai multe cazuri, in care s-a recomandat si internarea, au aparut la persoane cu varste de peste 65 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program prelungit la Policlinica

Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean Sibiu si-a extins programul de consultatii pentru a face fata cererilor. Sunt 7 specialitati medicale unde doctorii pot fi gasiti in intervalul orar 07.00-19.00. Policlinica din Sibiu si-a extins programul cu publicul pentru a asigura toate slicitarile de consultatii in ambulatoriul venite din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro