45 de mii de oameni au strigat „Jos Guvernul” la Sibiu

Hila Ovidiu

Sibiul rezista in strada! Duminica seara a fost inregistrat un nou record de participanti la proteste. Apropximativ 40 de mii de oameni au strigat “jos Guvernul”.

Romanii nu renunta la proteste nici dupa abrogarea ordonantei. Sute de mii de oameni au iesit in strada duminica seara. La Sibiu a fost atins un nou record de participare. Aproximativ 45 de mii de oameni au cerut demisia Guvernului.

“Uniti, salvam toata Romania”, “PSD ciuma rosie”, sau “jos Guvernul” au fost doar cateva dintre sloganurile care au rasunat duminica seara peste intreg orasul.

Ovidiu Lupean, unul dintre tinerii care au mers seara de seara in strada pentru a cere abrogarea si mai apoi demisia Guvernului Grindeanu spune ca sibienii au ales sa se alature “Proclamatiei de la Timisoara”. Proclamatia este un document care circula pe internet si cere curatarea tarii de hoti si de numiti politic. Sibienii au adaugat si ei cateva puncte proclamatiei timisorenilor. Ajunsi pe Mihai Viteazu protestatarii au intins un imens drapel al tarii iar pe Balea in fata casei Presedintelui au strigat : “Dragnea, ai mintit, nu Johannis ne-a trimis”. La unison, protestatarii din intreaga tara spun ca isi doresc o Romanie liber. Conform estimarilor in Bucuresti au fost in jur de 300  de mii de protestatari, la Craiova s-a inregistrat un record de peste 8 mii de oameni in strada, in Constanta au protestat aproximativ 7 mii si alte cateva zeci de mii la Timisoara si Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tot mai multi pensionari isi fac imprumuturi la CARP

Pensionarii si-au inceput anul cu…imprumuturi la CARP. Fata de anul trecut atat sumele imprumutate cat si numarul de credite a crescut cu 7 procente. Numarul sibienilor care s-au indatorat la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor pentru a fi siguri ca au cu ce isi plati medicamentele, darile catre stat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro