4 ambulante noi

Hila Ovidiu

Serviciul de Ambulanta al judetului si-a innoit parcul auto. In 2012 au fost achizitionate 4 masini noi. Cele vechi, de dinainte de 2001 au fost casate.

In 2012 Serviciul de Ambulanta al judetului a reusit sa isi innoiasca parcul auto cu 4 masini noi. Acestea le-au inlocuit pe cele trimise la casat. Ambulantele existente la acest au parcurs in 2012 peste 994 de mii de kilometri in aproape 45 de mii de ore de functionare. Numarul solicitarilor a fost de peste 41 de mii. Costurile de intretinere sunt insa destul de mari chiar daca s-au incercat economii pe cat de mult posibil. Spre exemplu, numai asigurarile auto au fost de peste 40 de mii de lei. In scadere totusi daca le comparam cu cele de peste 49 de mii semnate in 2011.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractiuni la regimul rutier

Politistii rutieri n-au avut nicio clipa de odihna in weekendul proaspat incheiat. Oamenii legii au desfasurat ample actiuni de combatere a fenomenului accidentogen. Acestia au constatat 17 infractiuni la regimul circulatiei. Cele mai multe i-au vizat pe soferii care au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice. La […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro