30 de saantiere pe strazile Sibiului

Hila Ovidiu

Lucrarile la strazi sunt in plina desfasurare! La momentul de fata se intervine pe 30 de santiere. Cele mai multe interventii sunt in Turnisor si Gusterita.

 

In Turnisor se intervine pe strazile Zavou si Graului unde se face sapatura generala pentru modernizarea drumului. Se mai lucreaza pe strazile Ovazului si Seceratoarelor.

In Gusterita au loc interventii pe strazile Luncii, Gorunului, Octavian Ghita, Malinului, Muncitorilor si Pinului. Majoritatea interventiilor vizeaza atat lucrari la retelele de apa si canalizare cat si la carosabil respectiv trotuare.

In apropierea centrulului se lucreaza la amenajarea parcarilor si aleilor dintre blocuri in perimetrul Scoala de Inot-Lomonosov si in zona din spatele blocurilor de pe bulevardul Milea.

Pe Milea si Calea Dmbravii se asterne un nou strat asfaltic in timp ce pe strazile Raului si Cibinului lucrarile s-au finalizat. Zilele acestea au fost realizate marcajele rutiere.

Au inceput si lucrarile la Stadionul Municipal. Se demoleaza vechile tribune pentru a permite construirea unora noi. La tribuna oficiala vor fi modernizate scarile, scaunele si instalatiile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sistem de credite garantat de stat special pentru tineri

Guvernul a aprobat in cadrul sedintei din aceasta saptamana, prin ordonanta de urgenta, proogramul „Investeste in tine”. Vorbim despre un proiect dedicat in special tinerilor prin intermediul caruia acestia vor putea accesa credite cu dobada zero in valoare de pana la 40 de mii de lei. Reprezentantii Guvernului spun ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro