30 de mii de functionari publici afectati de „revolutia” fiscala. Oamenii isi cer drepturile!

Hila Ovidiu

Suparati ca le-au scazut salariile, functionarii publici dau in judecata Guvernul. Sindicalistii spun ca 30 de mii de angajati sunt afectati de trecerea contributiilor de la angajator la angajat.

Sindicalistii spun ca Statul nu si-a respectat obligatiile si nu a crescut salariile brute in asa fel incat angajatii sa nu fie afectati la salariul net odata cu trecerea contributiilor de la angajatori la angajati. Acestia mai anunta si faptul ca aproximativ 30 de mii de functionari publici au luat de luna aceasta bani mai putini. In unele cazuri diminuarea lefurilor se apropie de 40 de procente. In replica sindicalistii spun ca vor da in judecata Guvernul daca salariatii nu isi vor primi salariile la aceeasi valoare pe care o incasau la finele lunii trecute. Revolutia fiscala marca Olguta Vasilescu nu loveste doar in angajatii de la stat ci si in cei din sistemul privat. Aproximativ 2 milioane de angajati au incasat sau urmeaza sa incaseze din aceasta luna lefuri mai mici. Ba mai mult, aceeasi reorganizare fiscala afecteaza inclusiv tinerele mame sau bolnavii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi turisti, mai multe accidente montane!

Ca e iarna sau e vara, muntele nu e pentru oricine. Anul trecut 270 de persoane au cerut ajutorul salvamontistilor dupa ce s-au accidentat sau s-au pierdut in creierii muntilor. In unele cazuri pentru salvara victimelor s-au folosit elicopterele cu troliu. De la inceputul acestui an si pana in prezent […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro