3 elevi inscrisi la liceu in cea de-a doua etapa

Hila Ovidiu

Vineri s-a incheiat si cea de-a doua etapa de repartizare  a elevilor la licee. 3 tineri si-au depus candidatura pentru unitati de invatamant din judetul nostru. Printre cei trei se numara si elevul din Valcea ramas pe dinafara din cauza optiunilor insuficiente bifate in prima sesiune de repartitie.

Majoritatea celor care au sustinut in acest an Evaluarea Nationala au aflat inca din prima editie de repartizare la ce liceu vor invata din toamna. Vorbim despre mai bine de 2 mii de scolari care si-au manifestat dorinta de a urma cursurile ciclului liceal . In urma ocuparii celor 3 locuri au mai ramas neocupate in liceele judetului peste 400 de posturi. Au fost oferite spre ocupare 2548 de locuri.

Anul acesta 90 de elevi proveniti din alte judete au reusit sa obtina un loc in liceele sibiene. De asemenea, 61 de elevi au ales sa nu studieze in Sibiu ci in alte judete. La mare cautare au fost printre cei care au plecat din judetul nostru liceele cu staif din Bucuresti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Victorie pentru pompierii sibieni

Pompierii sibieni au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului in cadrul etapei regionale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta.Castigatorii ne vor reprezenta la faza nationala a concursului. Victorie pentru pompierii sibieni. Salvatorii au reusit sa se impuna in fata celorlalti concurenti la etapa regionala a  Concursului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro