25 de romani si-au pierdut pana acum viata din cauza rujeolei

Hila Ovidiu

Rujeola a facut inca o victima. De aceasta data este vorba despre un copil de 2 ani din Bihor. La Sibiu inca nu au aparut cazuri de deces dar numarul celor de imbolnavire trece de 200.

Incapatanarea parintilor de a nu-si imuniza micutii a facut inca o victima. Un copil de doar 2 ani a murit de rujeola. Anuntul a fost facut de insusi ministrul sanatatii. Copilul este din judetul Bihor. Autoritatile nationale spun ca este cel de-al 25-lea caz de deces din cauza rujeolei si ca micutul s-a chinuit mult in spital. A fost externat la cererea apartinatorilor, pe raspunderea acestora. Si mai trist este faptul ca micutul traia singur. Mama lui era plecata la munca in strainatate. Cazul de rujeola a fost deja confirmat serologic. La momentul de fata se asteapta confirmarea obtinuta in urma necropsiei. La Sibiu nu au fost pana acum inregistrate cazuri de deces insa numarul imbolnavirilor a sarit de 200 de cazuri in tot judetul. Cea mai afectata este zona de nord a judetului. Medicii fac apel la sibieni sa isi imunizeze copiii mai ales ca Sibiul este unul dintre judetele unde au ajuns in doua transe mai multe doze de ser imunizant.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 femei cercetate de politisti dupa ce au fost prinse la furat

2 femei sunt cercetate de politisti dupa ce au incercat sa fure bani dintr-o geanta chiar din sediul ANAF de la Sibiu. Cele doua tinere afla pana la finele saptamanii daca vor fi arestate preventiv.Surse din cadrul anchetei  spun ca sunt recidiviste. Cele doua tinere, cu vaste de 17 si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro