24 de sibieni inselati prin metoda „Accidentul”

Hila Ovidiu

Metoda “Accidentul” continua sa faca victime! Din luna iulie a anului trecut si pana in prezent un numar de 24 de persoane au fost pagubite de raufacatorii care le-au sunat si le-au miniti ca cineva a propiat a facut un accident de masina si are nevoie de bani sau bunuri. In doar 8 dintre cazuri infractorii au fost prinsi.

Intr-un an si o luna mai bine de 20 de sibieni cau cazut victime celor specializati pe metoda de inselaciune “accidentul”. Multi oameni si-au dat seama foarte tarziu ca au fost pagubiti. Au depus insa plangere la politie si au fost deschise anchete. Din nefericire doar 8 dintre plangeri au fost solutionate.

Politistii ii sfatuiesc pe sibieni, mai ales pe cei de varsta a treia sa nu se lase induplecati de cei care ii suna si spun ca o ruda apropiata a facut accident de masina si are nevoie de bani pentru operatii complicate sau pentru a scapa de vinovatie.

Politistii ii sfatuiesc pe oameni ca in cazul in care sunt apelati de astfel de persoane sa ramana calmi si sa nu dea curs solicitarilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bacalaureatul de toamna continua cu probele de competente

Dupa probele scrise de saptamana trecuta, candidatii care spera sa obtina in aceasta toamna diploma de bacalaureat au inceput probele de competente. Prima dintre ele este proba orala de limba romana. Cei care reusesc sa promoveze examenul de bacalaureat au si sansa de a se inscrie la facultate. In universitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro