22 de avize pentru terase

Hila Ovidiu

Si-au pus actele in regula dupa ce s-au vazut amendati de catre municipalitate. Patronii de terase au intrat in legalitate cu inchirierea spatiului public. Pana la aceasta ora primaria a incasat peste 21 de mii de lei din inchirierea domeniului public.

La inceput de primavara patronii de localuri situate in centrul orasului au incercat sa scoata un profit substantial prin deschiderea teraselor in aer liber. Numai ca reprezentantii municipalitatii au fost cu ochii pe ei si i-su amendat pe cei care au ocupat domeniul public fara sa detina un aviz pentru asta. Au fost impartite aproape 20 de amenzi. Sumele cu care au fost amendati cei prinsi fara acte in regula au variat intre 1000 si 2500 de lei. Dupa ce si-au invatat lectia patronii si-au pus in regula actele necesarer pentru a deschide terasele de pe Corso de Sibiu. La ora actuala municipalitatea a inchiriat aproximativ 500 de metri patrati din domeniul public pentru amenajarea de terase. Eliberarea celor 22 de avize de functionare a adus in visteria locala 21.273 de lei pana la momentul de fata. Iar sezonul teraselor este abia la inceput. Anul trecut din inchirierea domeniului public primaria Sibiu a castigat mai bine de 600 de mii de lei. Taxa de inchiriere a domeniului public este de 3 lei pe zi pentru un metru patrat inchiriat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Educatie pentru adulti

Nu doar copiii au nevoie de educatie ci… si adultii. Un program de mare amploare desfasurat de Universitatea Lucian Blaga in parteneriat cu specialisti din mai multe tari europene se desfasoara chiar in aceasata perioada la Sibiu. Proiectul isi propune sa ofere alternative educationale si sa imbunatateasca accesul celor care, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro