2 accidente rutiere intr-o singura zi

Hila Ovidiu

2 acciente s-au produs in judetul nostru in ultimele 24 de ore. Primul dintre ele s-a produs la Agnita, iar celalalt la Cisnadie.

imagsPrimul accident s-a produs chiar la orela diminetii pe drumul judetean 106 la iesire din Agnita unde un brasovean a intrat intr-o depasire neregulamentara. Mai exact, intr-o curab, soferul in varsta de 42 de ani a vrut sa treaca in fata unui atelaj hipo insa a ajuns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o autoutilitara de marfa condusa regulamentar. In urma accidentului atat brasoveanul, cat si celalalt sofer, un agnitean in varsta de 47 de ani, cu nimic vinovat au fost raniti si au fost transportati la spital in Sibiu. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs la Cisnadie, in cursul dupa amiezei. Un sofer nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stanga si nu a acordat prioritate mopedistului care circula regulamentar din sens opus. In urma accidentului mopedistul in varsta de 26 de ani a fost ranit si a necesitat transportarea la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coada la cabinetele medicilor de familie

In aceasta perioada sute de sibieni apeleaza la medicii de familie din cauza afectiunilor specifice sezonului cald. Cel mai adesea este vorba espre boli cardiace la adulti si de infectii digestive la copii. Caldura din ultimele zile pare sa fi dat mari batai de cap sibienilor. Vara instalata parca prea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro